Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový konec roku si český Ken Robert Paulat rozhodně nepředstavoval. Právě dnes měl pořádat povánoční párty pro své přátele, ale musel ji na poslední chvíli zrušit. Místo toho strachy bez sebe vyrazil na pomoc do domu tatínka, kterého přepadli.

"Přepadli ho zloději. Chtěli ho vykrást za bílého dne. Byl nahoře ve své pracovně, scházel dolů a viděl naježenýho kocoura, což už bylo zvláštní. Najednou uviděl dva chlapy v kuklách, kteří ho hned napadli. Táta se ale nebál, naštěstí, a oni utekli. Má naražené rameno, ale naštěstí je v pořádku. Přijela policie, psovod, vrtulník. Bohužel zatím nikoho nemají," řekl Super.cz Paulat, který je rád, že se tátovi nic vážnějšího nestalo.

Robert, který se kdysi v Česku i v zahraničí úspěšně živil jako model, se nyní zabývá plastickou chirurgií a brzy se chystá otevřít vlastní kliniku. A že ani po čtyřicítce nepatří do starého železa, dokázal na sexy snímcích, které nedávno nafotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám