Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Gordon Ramsay vzal svou početnou rodinu na dovolenou na Maledivy a z fotek, které její členové zveřejňují, sálá pohoda a harmonie. Rodina má celkem sedm členů, Gordona a jeho ženu Tanu a pět dětí, přičemž mezi nejstarším (dcera Megan) a nejmladším (syn Oscar) panuje dvacetiletý věkový rozdíl.

Gordon Ramsay se vyfotil se svými syny, které dělí devatenáct let. Starší Jack je otcovou věrnou kopií

Oscar je pro Gordona a jeho ženu vymodleným dítětem. O miminko, které Tana čekala před ním, v pátém měsíci těhotenství přišla. Kromě zmíněných chlapců mají Ramsayovi ještě tři dcery, Matildu (17), Megan (21) a Holly (19).

Oscar byl prvním z pěti potomků, u jehož narození Ramsay byl. „V předchozích případech mě tam Tana nechtěla. ‚Nepřeji si, abys mě viděl v takovém stavu‘, říkala. Ale tentokrát jsem tam byl. A omdlel jsem. Normálně jsem se skácel na zem,“ svěřil slavný šéfkuchař s tím, že mdloby se o něj obvykle nepokoušejí. „Předtím se mi to nikdy nestalo,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám