Hlavní obsah
Článek

Před koncem roku moc nebilancuje a s novoročními předsevzetími dávno skončila. Dara Rolins (51) se drží toho, že žije teď a tady. Řídí se svými vlastními diáři a průběžně si předsevzetí dává v celém roce. "Mám vyzkoušené, že když jsem se na Silvestra zapřisáhla, že něco budu, nebo nebudu dělat, nikdy jsem to nevydržela a byla jsem na sebe naštvaná," svěřila.

"Nechci být ze sebe zklamaná, takže se snažím být na sebe hodná v průběhu roku. Na Silvestra neřeším nic, jenom tu zábavu," dodala zpěvačka, takže nás samozřejmě zajímalo, jak v jejím podání vítání nového roku vypadá. Předpokládali jsme, a správně, že o bujaré mejdany už dávno nejde.

"U mě je to tak, že většinou někde vystupuju. Letos to bude taky takhle prudce pracovní, protože hrajeme v Tatrách. Tentokrát s sebou beru i Lauru, protože tam máme i kámoše a vyjíždíme o dva dny dříve. Chceme si to okořenit i sportem. Budeme lyžovat, bereme s sebou i snowboard, tak doufám, že se mi nic nestane, a nebudu muset rušit další program," plánuje Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám