Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Mahuleně Bočanové (57) je známo, že velmi nerada mluví o soukromí a otázkám o svých vztazích se obratně vyhýbá. Nyní se ale rozhodla, že se podělí o štěstí a poprvé otevřeně promluvila o svém novém milenci, hokejistovi HC Olymp Jiřím Herdovi (31).

Po trampotách, které jí připravili její bývalí partneři, už bylo načase, aby oblíbená moderátorka zakotvila v náruči toho pravého muže. A zdá se, že se povedlo. Mahu totiž září štěstím jak vánoční stromeček. „Baví mě zase život a za to mu budu vždycky vděčná,“ vyznala se v rozhovoru pro Nedělní blesk.

Její o dvanáct let mladší partner, který se kromě hokeje živí také realizací zahrad, si padl do oka také s moderátorčinou dcerou Marinou, což, jak se Mahulena svěřila, pro ni bylo to nejdůležitější. „Muž, který má rád děti a dokáže je rozesmát, je dobrý muž. To otevírá mé srdce, takovým mužům se dá věřit," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám