Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) se poklonila památce svého tatínka u jeho hrobu na pražských Malvazinkách. Dominika přišla v doprovodu své kamarády Šárky Rezkové. Na hrob přinesla květiny a neskrývala slzy.

„Tátu jsem milovala, byl to můj celoživotní idol,“ nechala se nedávno slyšet Dominika. O víkendu se s tátou rozloučila i jeho mladší dcera Lucie a vdova Ivana Gottová (48), která zároveň informovala fanoušky o tom, kam přesně mohou Gottovi přijít zapálit svíčku. Samotný hrob se na pražských Malvazinkách vytvářel delší dobu, aby co nejlépe vystihoval Mistrův odkaz.

„Paní Gottová na jeho přípravě velmi intenzivně pracovala a na celkovém konceptu spolupracovala s akademickým architektem Jiřím Deýlem a inženýrem Pavlem Štruncem,“ uvedla mluvčí Aneta Stolzová.

Hrob je celý ze žuly a vyzdobený je pouze Gottovým portrétem, zlatým podpisem a na vršku sedí i malý zlatý slavík. Po straně hrobu je i vánočně ozdobený smrček, na kterém jsou koule se jménem Karel i speciální s nápisem Nejlepší tatínek.

Reklama

Další články

Načítám