Hlavní obsah
Článek

Zatímco fanoušci Miley Cyrus (31) a Liama Hemswortha (29) byli z jejich rozchodu vedle jak ta jedle, ani zpěvačka, ani slavný herec, neztráceli čas a ihned se po hlavě vrhli do nových vztahů. Oba se nejprve trochu vyřádili, Miley s bloggerkou Kaitlynn Carter a Liam s herečkou Maddison Brown, než se oddali o něco vážnějším románkům.

Miley se novou láskou ke zpěvákovi Codymu Simpsonovi už dávno netají, ale je to Liam, který nyní překvapil novou známostí. A tu už dokonce i představil rodičům. Od rozchodu s Miley se herec známý ze série Hunger Games zdržuje v rodné Austrálii, kde tráví stále více času s krásnou modelkou Gabriellou Brooks.

Podle zdrojů US Weekly je herec šťastný, že se z rozchodu konečně vzpamatoval. „S Gabriellou je mu dobře,“ tvrdí zdroj. Před pár týdny ji dokonce představil rodičům Craigovi a Leonie, jak zachytili fotografové. „Jeho rodina ji schvaluje a líbí se jim, což je pro něj velmi důležité,“ dodal zdroj.

Liam podal žádost o rozvod 11 dní poté, co vyšlo najevo, že se s Miley rozešli. Brali se na sklonku loňského roku a ve vztahu byli s pauzami téměř deset let. Údajným důvodem krachu manželství mělo být Liamovo hýření, na které Miley už prý neměla trpělivost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám