Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na předvánočním designovém bazaru potkali herečku Štěpánku Fingerhutovou, kterou nejvíc proslavila role těhotné dívenky v seriálu Lynč, a před časem prozradila, že trpěla anorexií a bulimií, okamžitě nám padlo do oka to, že podstatně zkrátila svoji dlouhou blonďatou hřívu.

"Jako herečka moc změn dělat nemůžu. Naposledy jsem se hodně ostříhala, když jsem na Bali chytila vši. Pak jsem zase nechala vlasy růst, protože dlouhé jsou pro herečku lepší. Ale teď mám mezi dvěma projekty, točila jsem dvě věci pro Českou televizi a teď nastupuju do Modrého kódu, který se bude vysílat na jaře. Takže byla ideální příležitost. V kratších vlasech se cítím líp," svěřila.

Změnu naplánovala i v šatníku, který má, jak sama přiznala, nudný. "Jsem v trošku srab, sama si o sobě myslím, že módě moc nerozumím, takže kupuju většinou basic kousky, které zrovna nehýří barvami. Ale zpestřila jsem je tady tou veselou bundičkou od mladé návrhářky Janine, která podle mě ten můj nudný šatník trochu oživí," mínila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám