Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě před pár týdny měla Iveta Bartošová (†48) na své facebookové stránce jen pár tisícovek fanoušků. Pak se však stal zázrak, během jediného týdne počet vzrostl o desítky tisíc, a dnes už se může zpěvačka, která si nedávno uřízla strašnou ostudu v casinu Pavla Páska, chlubit sto tisíci fanoušky. Tolik jich nemá ani Lucie Bílá (57). Jenže nejsou fandové jako fandové. Zatímco Bartošová se umístila v Českém slavíku na 24. místě, její bývalá kamarádka Lucie vyhrála nejen kategorii zpěvaček, ale i celou soutěž.

Na podivné narůstání fanoušků Bartošové už týdny upozorňuje profil Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální antistránky. Diskutující zde podezírají partičku kolem Bartošové z nekalých praktik. "O žádný podvod nejde. To si jen člověk spjatý s Ivetou v rámci propagace svého produktu zaplatil reklamu, a ta přináší nárůst fanoušků," brání se ale zdroj z týmu Ivety. Zajímavé však je, že i když se počet lidí majících rádi Ivetu na Facebooku zmnohonásobil, diskutujících rapidně ubylo. Není to zvláštní?

"Ještě aby neměla 100 tisíc fanoušků, když stránka je nahání způsobem "Dej to se mi líbí" a uvidíš zvracet Lucii Bílou v přímém přenosu," tvrdí na internetu Tomáš Kodydek. I kdyby ale šlo o férové získání fanoušků, tak nač Ivetě takoví jsou, když ji ve skutečnosti rádi nemají? "Lucie buduje svůj profil poctivě už léta, pravidelně komunikuje s fanoušky, dává jim o sobě hodně informací. Nepotřebuje narychlo nahnat čísla, která by jí pak k ničemu nebyla. A ve Slavíku pak pro ni její skuteční fanoušci z Facebooku opravdu hlasují," říká zase zdroj blízký Bílé.

To Bartošová prý sem tam také na profil píše, i když většina lidí tomu nevěří. Její stránka je přísně moderovaná, i slušné kritické názory jsou mazány a lidé kolem Ivety pak kritiky častují těmi nejsprostšími výrazy a urážkami. V posledních dnech se ale jako by situace začala měnit k lepšímu. Že by už i tým Ivety pochopil, že dál nemá cenu zpěvačku bránit?

Reklama

Další články

Načítám