Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční show StarDance se nezadržitelně blíží do finále. Veronika Khek Kubařová (36), Jakub Vágner (42) a Matouš Ruml (38) si to spolu už v sobotu večer rozdají o titul krále či královny tanečního parketu.

O tom, kdo z nich opanuje jubilejní desátou řadu soutěže, rozhodne porota a především diváci. Boj to bude hodně napínavý, o čemž svědčí i sázkařské kursy. Ty jsou hodně vyrovnané!

Veronika Khek Kubařová ve StarDance

Favoritkou je podle bookmakerů Veronika Khek Kubařová s kursem 2:1. Těsně za ní je s kursem 2,1:1 Matouš Ruml. Jejich šance tak bookmakeři vidí prakticky 50:50. Překvapit ovšem může i rybář Jakub Vágner, který nejprve vyřadil Gabrielu Koukalovou (34) a šokem pak byl i jeho postup přes Kovyho (27). Vágner je s kursem 6:1 až třetí v pořadí, ale divácké hlasy jsou nevyzpytatelné.

„V posledních kolech Jakub Vágner notně zčeřil vody a musíme přiznat, že jsme jeho potenciál dílčím způsobem podcenili. Přeci jen, širokou rybářskou obec jsme během podzimu čekali u rybníků při výlovech, oni místo toho evidentně fandí a podporují svého slavného kolegu. Snad se to dodávek na naše vánoční stoly nijak zásadně nedotkne. Vágner je rozhodně největší překvapení tohoto ročníku, pravděpodobnost, že by ohrozil největší favority, ale příliš reálná není,“ míní Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Matouš Ruml ve StarDance

„Rozdíl mezi Veronikou Kubařovou a Matějem Rumlem vidíme jako minimální, vyhrát mohou oba. V kontextu průběhu celé soutěže i faktu, že ženy neprofesionálky to mají přeci jen trochu složitější, by si ale vítězství více zasloužila princezna Kubařová,“ dodal Hanák.

A kdo vyhraje StarDance podle vás? Hlasujte v anketě pod článkem.

Kdo podle vás vyhraje StarDance?
Veronika Khek Kubařová
36,8 %
Jakub Vágner
12,6 %
Matouš Ruml
50,6 %
Celkem hlasovalo 26490 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám