Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sám doma neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Na oblíbenou komedii, která proslavila herce Macaulaye Culkina, se každoročně těší milióny televizních diváků po celém světě. A jak je v dnešní době populární, i Sám doma se nyní dočká předělávky. A už se dokonce ví, kdo se objeví v hlavní roli.

Streamovací služba Disney+, která bude stát za zrodem filmu, potvrdila E! News, že našla svého hrdinu v dětské hvězdě Archiem Yatesovi. Archie ztvárnil Yorkiho v novém filmu Králíček Jojo se Scarlett Johansson v hlavní roli. Film, který se natáčel zčásti i v Žatci v Ústeckém kraji, si před pár dny vysloužil hned několik nominací na cenu kritiků a Zlatý glóbus.

Ale pozor, jak informovalo Variety, Archie prý nebude hrát nezbedného Kevina McCallistera, ale úplně novou postavu. S Yatesem by si měli zahrát také Ellie Kemper a Rob Delaney. Ti měli původně ztvárnit jeho rodiče, ale vypadá to, že budou mít ve filmu ještě jinou úlohu.

Ředitel Disney+ Bob Iger potvrdil už v srpnu, že hodlají oživit snímek z roku 1990. Fanoušci měli tehdy na sociálních sítích smíšené reakce.

Za scénářem by měli stát Mikey Day a Streeter Seidell. Za režií pak Dan Mazer, který natočil například filmy Děda je lotr, Dítě Bridget Jones nebo Borata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám