Hlavní obsah
Článek

Tohle přenádherné děvčátko se narodilo před devětapadesáti lety. Nikdy ho moc nebavilo učení, radši prohánělo kluky. V sedmnácti se zamilovalo, věneček dalo milenci Jirkovi a kvůli jeho nevěře rok na to spolykalo prášky. Dnes jeho rodinu sužuje strašák rakoviny. Poznáte, o koho jde?

Jestli někdo tipoval majitelku jednoho z nejkrásnějších hlasů u nás Petru Janů (71), hádal správně. Nezdolná dáma, která i přes blížící se šedesátku stále nepostrádá šarm a eleganci, si v životě vytrpěla své. A její problémy zdaleka nekončí.

V osmnácti, rok poté, co chlapci Jirkovi dala svůj věneček, ho přistihla v náručí jiné. "Byla jsem do něj strašně zamilovaná, a tak šťastná. Budu si to pamatovat do smrti – zpívám na jevišti El Condor Pasa a pod jevištěm tancuje můj Jirka s nějakou jinou babou a líbají se," zlobí se dodnes nahněvaná Petra. Situaci se rozhodla řešit razantně.

"Pro sebevraždu jsem se rozhodla až potom doma. Najednou zjistíš, že tě to na tom světě už nebaví. Spolykala jsem prášky a pak jsem se probudila v blázinci," vzpomíná v knize Hvězdy popu, které jsme milovaly, jež je právě na pultech trafik, Petra Janů. S pánem, úspěšným podnikatelem, se dodnes potkává, ale už si nemají co říci. Dnes bohužel musí Janů řešit další vážný problém - její manžel onemocněl rakovinou.

Kromě Petry Janů se v knize Hvězdy popu, které jsme milovali, dočteme také vzpomínky těchto hvězd: Michal David, Heidi Janků, Petr Sepeši, Miroslav Dudáček, Júlia Hečková a Pavel Roth.

Reklama

Další články

Načítám