Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechce nic podcenit a už před Vánocemi začala dřít na své postavě. Muzikálová zpěvačka Alžbeta Bartošová je sice jako proutek, ale jí to nestačí. Nejen před obnovenou premiérou muzikálu Kat Mydlář, který se vrací na divadelní prkna, chce být fit.

Právě na tiskovce zavzpomínala na chvíle, kdy díky své první roli přijela před devíti lety do Prahy. „Byla to taková moje první zkušenost v Praze, pamatuji si to, jako by to bylo dnes, ta první tiskovka na Kata Mydláře. Byla jsem podruhé v životě v Praze a bylo všude strašně moc sněhu,“ svěřila se Alžbeta s tím, že kostýmy jí rozhodně budou.

„Budu zpívat Dorotku, a dokonce si skromně myslím, že se možná bude muset něco zužovat. Nevím, jestli jsem zhubla, ale vytvarovalo se mi jinak tělo. Já jsem byla ještě docela holčička, když jsem přijela. Bylo mi osmnáct let, takže si myslím, že se to někde nabralo a někde zase ubralo,“ řekla zpěvačka, která začala dřít na své figuře.

Dřina na prknech Divadla Broadway jí nestačí a vedle toho se trápí i ve fitku. „To jeviště je teda hodně, když je nějaká role, kterou zpívám třeba tři hodiny a jsem tři hodiny na jevišti, tak to hodně ubírá kila, to je pravda, ale cvičím. Momentálně jsem začala chodit normálně do fitka a mám trenérku, se kterou cvičím a posiluji,“ prozradila s úsměvem Betka. „Můj cíl je vyfotit se v létě v plavkách, abych mohla ukázat břicho,“ dodala Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám