Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) naprosto nezvládla své čtvrteční vystoupení na oslavách narozenin casina svého bývalého mecenáše Pavla Páska. Zpívala falešně až hrůza, při losování tomboly nebyla schopná kloudného slova. A když si pak přečetla nepříliš překvapivé odsuzující komentáře v novinách, zhroutila se. "Od té doby stále brečí," říká její milenec a ochránce Josef Rychtář (53). Mluvili jsme ale i se samotnou Bartošovou. "Byl to podraz. Nemám slov. A zvukaři byli špatní," vysoukala ze sebe procítěně zpěvačka.

To byla jediná slova, jichž byla schopná. Během dlouhého telefonátu ale na svého přítele neustále něco pokřikovala, až ji Rychtář musel umravnit. "Moment, Iveto, necháš mě mluvit s panem Zápalem? Jestli mi do toho budeš skákat, tak já nebudu..." "Promiň," omluvila se zpěvačka. Pak její přítel pokračoval.

"Ivetu to vystoupení strašně poškodilo. Psychicky je o krok zpátky. Je z toho strašně nešťastná. Od té noci, co jsme přijeli domů, brečí. Ivetu to degradovalo, dostalo ji to dolů," sdělil Rychtář, který nabádá, aby se hledaly příčiny tragického vystoupení. "Kdyby věděla, že bude zpívat naživo, nazkouší si to. A u rulety jí hosté dávali kvůli Oříškům najevo, že šlo o faux pas. A to ji také rozhodilo," myslí si. Uznává ale, že jeho svěřenkyně potřebuje odbornou pomoc. Přesto ale nemůže Páskovi zapomenout, že si udělal na Ivetě reklamu takovým nevhodným způsobem. A nevěří, že by existovala směnka podepsaná Ivetou, kterou měl Pásek za vystoupení zpěvačky u něj v casinu zničit.

"Iveta se dušuje, že nikdy nepodepsala žádnou směnku. Vyzývám proto pana Páska, ať ji ukáže, necháme ji posoudit grafologem. Chci se s ním sejít a vyříkat si to," dodal Rychtář, který na rozdíl od svého prvního tvrzení, že za chováním Bartošové nestál alkohol a prášky, nyní přiznal jednu pilulku Neurolu na uklidnění.

Reklama

Další články

Načítám