Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Velkých zpráv na Primě Eva Perkausová (29) si nedá pokoj! Už tuto sobotu pojede vůbec poprvé v životě rychlostní závod rallysprint. Pilotem posádky je jeden z předních českých závodníků Karel Trněný a sexy blondýnka bude v roli navigátora.

„Mám ráda adrenalin a výzvy, takže rallye si bezpochyby užiju. Na druhou stranu to bude má první zkušenost s rallye, takže nemám sebemenší představu, jak jízda probíhá. A co se týče mého orientačního smyslu, jsem úplně ztracená. Nemluvě o navigátorském slangu. I tak ale věřím, že pilot Karel Trněný vsadil na dobrého koně,“ těší se Eva.

Perkausová má přitom rychlou jízdu ráda až natolik, že kvůli tomu přišla na čas o papíry. „Na rychlou jízdu jsem jednou trochu doplatila a musela odevzdávat řidičský průkaz. Takže rozhodně bude lepší, když naše role zůstanou tak, jak jsou,“ prozradila moderátorka.

Jenže Perkausová musí vědět, že na Primě, kde je jednou z hlavních tváří zpráv, z toho nadšení moc nebudou. „Moderátoři mají jasně stanoveno, že se mají zdržet jednání, kdy by si mohli ublížit a ohrozit tak nejen sebe, ale i vysílání Velkých zpráv,“ řekl Super za zpravodajství Primy Adam Halmoši.

Perkausová bude podle pořadatelů dodržovat veškerá bezpečnostní opatření, musí mít například speciální kombinézu, helmu, nehořlavé prádlo a boty. „Někde jsem četla, že když jel tenhle závod loni můj parťák ze zpráv Roman Šebrle, málem si prý cvrnknul do kalhot. Potom teda nevím, co bude v mém případě,“ směje se Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám