Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to úplná bio matka, ale snaží se, aby celá její rodina žila zdravě. Že by měla doma polotovary a krmila jimi manžela a syny, v případě Michaely Tomešové (32) rozhodně nehrozí. "Starší Kristián ode mě nedostane ani čokoládu, leda u sousedů nebo u babiček. Odměňujeme gumovými medvídky, které kupuji v bezobalovém obchodě a jsou relativně zdraví," svěřila nám.

"Ale jenom na úplně zdravém jídle nelpím, i když samozřejmě vařím bezlepkově, protože Roman je celiak," připomněla manžela Romana Tomeše. "Zdravý životní styl ctím a ráda k tomu povedu i svoje děti, ale u sebe nejsem tak striktní. Nedávno jsem si třeba v divadle dala smažák v housce," smála se.

Do rychlého občerstvení ale děti nebere. "Ve fastfoodu jsme nebyli nikdy," ujistila nás. "Doma vařím každý den, nekupuju žádné polotovary. A když se mi vařit nechce, tak udělám salát. Děti mají prostě smůlu a musejí to sníst. Starší si už sice vymýšlí, že něco nechce, ale prostě nic jiného nedostane," uplatňuje přísné metody Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám