Hlavní obsah
Článek

Asi čtyři metry úpletu bylo použito na neuvěřitelný katastrofický rudý model s katovskou kápí a dlouhou vlečkou zpěvačky Ewy Farne. "Navrhla mi ho polská návrhářka Ewa Minge. Taky jsem něco podobného ještě neviděla," svěřila Super.cz Farna (30).

Ta přišla překvapivě v doprovodu svého bývalého milence Tomáše Kluse (37), který je stejně jako ona nominován ve své pěvecké kategorii.

Červenou podivnou kožešinu si přehodila přes malé černé manželka Pepy Vojtka (58), tanečnice Jovanka. Umělý kožich ani drdol se Jovance tedy moc nepovedl.

Manželka Milana Broma z kapely Olympic překvapila zase tím, že si oblékla tepláky. Jsou sice ze sportovní kolekce Blanky Matragi, ale to na nevhodnosti oděvu do Státní opery nic nemění.

Nejlepší outfit večera překvapivě předvedli Tatiana Vilhelmová (45) s přítelem Vojtou Dykem. Vyladili se ve stylu první republiky. Vilhelmová vypadá jako filmová diva včetně bílého kožešinového boa, které ladí k Dykově obleku.

Lucie Bílá (57) připomíná v šatech návrháře Oscara De La Renty pole rozkvetlých vlčích máků.

Anna K (59)., Ivana Gottová (48), Petra Kvitová i Monika Absolonová (47) zvolily černé modely. Monika vytáhla z šatníku starší model Dolce Gabbana. Ivana Gottová má na sobě persiánový kožíšek, který jí před osmi lety přivezl její muž z Moskvy.

Bronzovými slavíky se stali Michal David (63), Ewa Farna (30) a skupina Chinaski. Na druhém místě skončili Tomáš Klus, Lucie Vondráčková (44) a skupina Nightwork. Vítězi se stali Karel Gott (†80), Lucie Bílá a skupina Kabát. S největším počtem hlasů se absolutním slavíkem stala Lucie Bílá. Skokanem roku je Monika Bagárová (29), objev roku je krásná Gábina Gunčíková (30).

Reklama

Další články

Načítám