Hlavní obsah
Článek

Dostává se do poslední fáze těhotenství. Ve svých aktivitách ale Andrea Růžičková (39) nepolevuje. Herečka právě pokřtila sedm pohlednic, které vytvořila pro Národní sdružení pacientů s fenylketonurií a obdobnými dědičnými metabolickými poruchami.

„Dnes křtíme pohlednice, které jsem nafotila pro děti postižené touto vzácnou chorobou. Toto sdružení podporuji už několik let a vždycky, když mám sílu, tak se snažím něco udělat,” nechala se slyšet herečka a fotografka. Ta sama pohledy před Vánocemi posílá zejména příbuzným na Slovensko. „Já sama v tomto období vyhledávám věci, které zpomalují. Myslím si, že pohlednice je jedna z nich.”

Tím, že Andrea slaví Vánoce z křesťanského, a nikoli komerčního hlediska, není ve stresu. „Od neděle začíná advent, což je období půstu. Takže nic nejdu nakupovat, protože je to pro mě období čekání a pokoje,” říká.

Vánoční shon se tak Růžičková netýká. „Babička upeče cukroví, já udělám jen večeři, Tobiáš od nás dostane jeden dárek, my jsme si s manželem už dárek koupili, věnovali jsem si vzájemně velkou postel. Tím pádem je to vyřešené. Všichni kamarádi dostanou po jedné knížce. Já se tím tedy nestresuji,” říká herečka známá ze seriálů Vyprávěj, Cesty domů a Ordinace v růžové zahradě.

Je klidně možné, že herečka rodině nadělí miminko i pod stromeček. „Mám termín okolo Vánoc, ale nespoléhám se na to. Protože i Tobiáš přišel na svět mimo termín,” usmívá se Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám