Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Castingová kola show Česko Slovensko má talent už se chýlí ke konci, ale to neznamená, že by se mezi posledními soutěžícími nenašlo pár unikátních vystoupení. O jedno takové se postarala Wendi Superstar, jež se předvedla jako burlesque tanečnice.

Pestrobarevná diva v duhovém kostýmu vzbudila rozruch už svým příchodem na pódium. Extravagantní vzhled a výrazný make-up ale nebyly tak šokující, jako to, co burleska předvedla o pár minut později.

Hlavním bodem celého vystoupení bylo číslo, při kterém Wendi svůj dekolt rozpohybovala do rytmu hudby. Někteří z porotců neudrželi smích, jiným zase došla slova a s údivem třeštili oči. Podívejte se ve videoukázce, o jaký šok se postarala osmadvacetiletá tanečnice.

Po vtipných číslech bude v pátečním Talentu následovat Velký třesk, kdy porota ještě využije dvě divoké karty a pošle dva účinkující rovnou do finále. Zároveň určí šest semifinalistů, o kterých budou moci hned začít hlasovat diváci. Další dva semifinalisté postoupí do finále podle hlasování diváků. Hlasování bude probíhat od pátečního večera do neděle 1. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám