Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Kopta (58) sice loni kvůli zranění musel vzdát svou účast ve StarDance, ale televize mu tehdy dala jinou příležitost.

Uváděl vlastní pořad Koptashow a navíc se zhostil moderování udílení filmových cen Český lev. A protože se herec známý například z legendární komedie Sněženky a machři osvědčil, ujme se moderátorské taktovky znovu.

Sedmadvacátý ročník Českých lvů se uskuteční 7. března ve Dvořákově síni pražského Rudolfina v přímém přenosu České televize.

„Vstupujeme sice podruhé do stejné řeky, ale chceme to pojmout trochu jinak, takže se k docela úspěšnému loňskému ročníku otočíme zády a k Českým lvům vlezeme do klece jinými dveřmi,” nechal se slyšet Kopta.

A s úsměvem dodal: „Klíč k těmto dveřím nehledám ale sám, mám kolem sebe zkušený tým krotitelů v čele s režisérem Českých lvů Markem Najbrtem, kterým věřím, a spoléhám na to, že mě těmi Českými lvy nenechají sežrat. Zůstávám koptimistou!” vtipkoval oblíbený herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám