Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálový hit 90. let Melrose Place se vryl do paměti nejednomu divákovi. Strasti a slasti hlavních hrdinů s nimi prožívali u televizních obrazovek od roku 1992 do 1999. Dvacet let po vysílání posledního dílu se představitelé některých hlavních postav sešli v pořadu Good Morning America.

Daphne Zuniga (57) alias Jo Reynolds sdílela se světem společné selfie. Zvěčnila se s Josie Bissett (49) aka Jane Mancini, Laurou Leighton (51) neboli Sydney Andrews, Dougem Savantem (55) alias Mattem Fieldingem, Andrew Shuem (52) neboli Billym Campbellem a Courtney-Thorne Smith (52) známou v seriálu jako Allison Parker.

Rozhovor vedla moderátorka Amy Robach, která je vdaná za představitele Billyho Andrewa Shua. Při shledání chyběli Marcia Cross, Thomas Calabro, Heather Locklear, Grant Snow a další. Ty zmiňované Daphne na fotografii označila s tím, že jim chyběli.

Locklear, která ztvárnila Amandu Woodward, se nedávno vrátila z psychiatrického zařízení, kde jí byl soudem nařízený třicetidenní pobyt. Byla zatčena za ublížení na zdraví, což ostatně nebylo poprvé. Herečka se několik let potýká se závislostí na lécích a alkoholu.

Hvězdy se v seriálu střídaly, pouze Thomas Calabro (60), představitel Michaela Manciniho, vydržel od začátku do konce. Řada z nich se později stala součástí dalších úspěšných televizních projektů. Například Marciu Cross (57) a Douga Savanta diváci mohou znát také ze Zoufalých manželek, Lauru Leighton z Prolhaných krásek a Courtney-Thorne Smith jako Lyndsey z Dva a půl chlapa.

Reklama

Další články

Načítám