Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Antonio Banderas (63) je už pět let ve vztahu s Nicole Kimpel. Ta po hercově boku nechyběla ani na pondělní akci magazínu Vanity Fair, který vyhlašoval osobnosti roku. Nebyla ale jedinou ženou, která představitele Zorra doprovodila, herec vyvedl i třiadvacetiletou dceru Stellu.

Stellu del Carmen Banderas, jak zní její celé jméno, má herec s bývalou manželkou Melanií Griffith (66).

Dle očekávání i Stella směřuje k herecké kariéře, studuje hereckou akademii v New Yorku, jak její otec Antonio Banderas loni prozradil. „Mou podporu však bude mít, ať se rozhodne pro jakékoli povolání. Nebudu ji do ničeho tlačit, chci, aby byla volnou a nezávislou ženou,“ uvedl herec.

Stella měla možnost si práci před kamerou vyzkoušet už jako malá, ztvárnila dětskou roličku ve filmu Léto v Alabamě. Ten byl tak trochu rodinným byznysem. Režíroval jej právě Banderas, hlavní roli v něm ztvárnila Melanie Griffith a jednu z vedlejších postav pak hrála Dakota Johnson (34), Stellina sestra ze strany matky.

Reklama

Další články

Načítám