Hlavní obsah
Článek

Tráví spolu několik měsíců každý den, prochází fyzicky náročnou zkouškou, která se kolikrát může odrazit i na psychice a náladě. Únava si pak vybírá svou daň a k vyvolání malého sporu není daleko. To poznal i Jakub Vágner (42) a jeho tanečnice Michaela Nováková, u kterých už také párkrát došlo k nějakým dohadům. Práskl to na ně během posledního kola StarDance Marek Eben (66).

Když už dojde k nějaké výměně názorů, nejčastěji to údajně bývá proto, že krásná brunetka má na svého svěřence nároky jako na profesionálního tanečníka. „Míša je obrovský profík a tancuje celý život, takže třeba po prvních šesti sedmi hodinách tréninku občas zapomíná, že jsem začal trénovat před čtyřmi měsíci,“ prozradil rybář.

Jakub Vágner

Na druhou stranu je Míša tou, která se jako první přijde usmířit a drobné hádky "žehlí". „Já nevydržím být dlouho naštvaná. Hlavně vím, že jsme pod takovým tlakem, že to už jinak ani nejde, takže když se nějak pohádáme a něco nevyjde, tak to nikdy nemyslíme zle.“

Když jsme se zeptali, jestli se Jakub nechává přemlouvat a hraje uraženého, velmi se pobavil. „Tak Míša je ještě mladá,“ rozesmál se. „Já už jsem bohužel starej. Minimálně kolena mám hodně stará, a doopravdy velmi aktivně navštěvuji lékárny,“ zavtipkoval Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám