Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marian Vojtko (51) se v září poprvé pochlubil partnerkou Helenou, od té doby ji ale nikam nevzal. Vztah ale prý v pohodě funguje dál. Helena je zřejmě hodně tolerantní ženou. Vojtko totiž přiznal, že i když už se vidí, spí odděleně, aby měl klid.

"Ještě spolu jsme, samozřejmě. Začalo mi ale období plné práce, jak to před Vánocemi bývá. Jsem teď v takové ulitě, kdy pořád pracuju," řekl Marian s tím, že když za ním přítelkyně, která žije v Ostravě, přijede, musí spát v jiném pokoji. "Málokdy můžeme spát spolu. Když se nevyspím, na hlase je to poznat. Potřebuju minimálně osm hodin spánku. Vydržet to se mnou je na svatozář," je si svých nároků vědom Vojtko.

Helena v Ostravě pracuje jako lékárnice. Na to, že by se přestěhovala k Marianovi, už prý došla řeč. "Domlouvali jsme se, že by u mě začala bydlet. Ale doma je to se mnou těžký. Jsem starý mládenec. Někoho si pustit do baráku a nechat ho přestavovat věci pro mě není lehké. Ale Helenka už zná moje manýry, za to jsem rád," dodal Vojtko na otevření nové motýlí kavárny v pražských Holešovicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám