Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramová modelka Demi Rose (29) si momentálně užívá krás Cannes. A město si naopak užívá těch jejích. Fanoušky na sociální síti totiž pravidelně zásobuje sexy snímky z těch nejatraktivnějších lokací.

Jako například tím, na němž snídala na balkoně s opravdu pohádkovým výhledem. Snídaně sice také vypadala lákavě, ale kdo by věnoval pozornost scenérii, když je na fotce Demi. S ručníkem na hlavě nechala župánek provokativně sklouznout tak, aby sotva zakryl bradavky.

„Ráno přesně v mém stylu,“ napsala do popisku fotografie a je jasné, že není jediná, kdo by si na taková rána lehce zvyknul. „Nejradši bych se probouzel vedle tebe,“ komentoval snímek jeden ze sledujících a zdaleka nebyl jediný. „Jak je možné, že jsi single, bral bych tě hned,“ nechal se slyšet jiný.

Demi nedávno ukončila vztah s DJ Chrisem Martinezem a o nápadníky nejspíš nemá nouzi. Ti ji ale prý momentálně moc nezajímají. Podle modelčina mluvčího se totiž nyní Demi hodlá soustředit především na svou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám