Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) poprvé předvedla své vnady. Nikdy nenafotila tak sexy fotografie. Ve svém novém kalendáři je předvedla hned na dvou fotkách. A je se na co dívat. V pánském časopise je prý ale nikdy neuvidíme.

"Tohle je hranice, za kterou bych nešla. Je to maximum, víc neukážu. Fotky jsou podle mě nádherné. Jsem na ně moc pyšná. Jsou sexy, ale ne vulgární," řekla super.cz Kuchařová, která nový kalendář nafotila se světovými fotografickými esy, dvojčaty Derekem a Drewem Reikersovými, kteří ve své kariéře nafotili kampaň pro Gucci a jsou fotografy například holywoodské hvězdy Anne Hathaway.

Taťána i na křtu byla pořádně sexy. Dorazila jen v ultrakrátkých kožených šorktách a pod halenkou a kožíškem prosvítala síťovaná podprsenka.

Na křest dorazil přítel Kuchařové Lan Carlson i jeho tatínek s partnerkou. Lanovo dvojče Kyle bohužel nedorazil. Podle zákulisních informací byla proti jeho manželka. A není divu, když ví, jak krásné ženy u nás máme a vidává nádhernou Taťánu. "Kyle je velmi pracovně vytížený," omlouvala ho Kuchařová.

Ta se v Čechách ještě pár týdnů zdrží. Příští týden bude fotit kampaň pro návrhářku Ivanu Mentlovou. Její partner kvůli práci už za pár dní odlétá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám