Hlavní obsah
Článek

V Přátelích hráli Chandlera a Monicu, kteří se do sebe zamilovali a vzali se. A u lásky na obrazovce prý to podle všeho nezůstalo, tedy alespoň ze strany herce Matthewa Perryho (†54). Podle zdrojů Us Weekly měl pro kolegyni Courteney Cox (59) vždy slabost a nikdy ho to nepřešlo: "Vždycky do ní byl zamilovaný," tvrdí.

Informace se objevily den poté, co The Hollywood Reporter informoval o společném projektu představitelů Přátel, který se chystá. Herci spolu v poslední době tráví stále více času. Instagram strhla jejich společná selfie, když si Jennifer Aniston založila vlastní účet. I Cox nedávno sdílela selfíčko přímo se seriálovou láskou Perrym.

Herečka je ve vztahu s hudebníkem Johnnym McDaidem, ale když se před čtyřmi lety na krátko rozešli, spekulovalo se, že prázdné místo v jejím srdci na chvíli vyplnil právě Perry. S McDaidem je však herečka od března 2016 zpátky ve vztahu. V minulosti byla vdaná za Davida Arquetta, se kterým má dceru Coco (15).

Perry dříve randil s Yasmine Bleeth nebo Julií Roberts, v roce 2012 ukončil šestiletý vztah s Lizzy Caplan a od té doby je prý nezadaný. Ať už ke své seriálové partnerce chová jakékoli city, je jasné, že k sobě oba herci mají blízko i v soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám