Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pěveckou kariéru sice ukončila před dvěma lety, v rámci oslav 30 let od sametové revoluce se ale rozhodla uspořádat jeden koncert, který bude její opravdu poslední. V sobotu 16. listopadu potěší Marta Kubišová (81) své publikum veřejně naposledy.

Zpěvačka samozřejmě nechtěla nic podcenit. A tak se na koncert naplánovaný opravdu poctivě připravuje. „Budu ráda, až to bude všechno za mnou. Dva roky jsem pořádně nezpívala a musím teď pořádně trénovat. Připravuji se velmi pečlivě. Můj promotér Petr Větrovský však přišel s nápadem udělat jednu akci, protože bude na toto období strašně nabídek a já nemohu uspokojit všechny. Měl pravdu a byl to dobrý nápad,“ svěřila se zpěvačka.

Přestože trémou netrpí, menší obavy panují. „Nebudu mít trému, ale strach, abych to zvládla a nezklamala,“ svěřila Kubišová, která fanouškům zazpívá svých 13 nejznámějších skladeb. „Modlitba tam bude určitě, Magdalena, Někde musí být ráj, Teď, Hey Jude, Dobrodružství s panem Bohem, Ringo – Ding, S nebývalou ochotou a další,“ uvedla Kubišová s tím, že po dvouleté odmlce si některé opakovala a učila se je, jako by je měla zpívat poprvé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám