Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Miley Cyrus (31) minulý měsíc skolila angína, kvůli které dokonce skončila v nemocnici na kapačkách. Během nemoci se jí také zanítily mandle, a tak musela pod kudlu. Miley, která se navíc chystá vydat novou muziku, si tak musela dát pauzu.

A zdravotní potíže bohužel pokračují. Tentokrát Miley podle amerických médií podstoupila zákrok kvůli hlasivkám. To znamená, že by neměla ani mluvit, natož zpívat, jak informoval časopis People.

Během rekonvalescence jí dělá společnost přítel Cody Simpson. Ten nedávno mimo jiné prozradil, co ho s dlouholetou kamarádkou svedlo romanticky dohromady. „Je hodně kreativní, je vášnivá a zapálená do toho, co dělá. Mám to stejně, myslím, že proto si tak rozumíme,“ sdělil webu Hollywood Life australský krasavec.

Kromě toho si dvojice notuje i ve zdravém životním stylu bez drog a alkoholu. Jak se Miley fanouškům nedávno svěřila na sociálních sítích, několik měsíců už seká dobrotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám