Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) se po jarním bolestném rozchodu s Pavlínou Dubnou rozhodl v milostném životě nasadit mnohem vyšší obrátky. Každou chvíli představuje novou milenku. Nedávno se chlubil ruskou kráskou Aničkou, která má rty větší než Angelina Jolie, teprve na křtu své nové desky ale všem vyrazil dech. Jeho novou vyvolenou je teprve patnáctiletá zpěvačka Diana Stekhnovych.

"Od Rusky jsem bohužel dostal kopačky. Dočetla se, že si ještě nejsem s ní jistý, a nevydýchala to. Teď si ale dobře rozumím se slečnou, která žila v Česku, ale teď bydlí v Paříži. Je nádherná, o společnost nebudu mít nouzi," svěřil se nám zpěvák. Když jí bylo třináct, Sámer si ji vyhlédl v dívčí taneční skupině Dalmateens. Vzhledem k věku dívky a přelétavosti Sámera ale asi půjde o krátký románek.

"Se Sámerem jsme kamarádi. Dobře si rozumíme," snažila se mlžit zamilovaná kráska, která patrně kvůli rodičům nechce naplno říci, jaká je pravda. S Issou si ale posílali při vystoupení vzdušné polibky.

Věkový průměr Issových lásek je čím dál tím menší. "Nejstarší ženě, s kterou jsem měl sex, bylo 34. Ale to mi bylo osmnáct, teď jsem o osm let starší," uvedl Sámer, který v restauraci Bastion u příležitosti vydání alba My Way s 19 novými rockovými, soulovými i popovými baladami předvedl velkolepou show plnou efektních kostýmů, účesů a luxusních kožichů. Nechyběl ani jeho dvorní producent Yuri Nikitin, hudebníci Hi-Def, Paolo Ottimo, Luboš Xaver Veselý, Nikol Štíbrová, Martina Balogová a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám