Hlavní obsah
Článek

Dnešním dnem se ještě víc přiblížila ke kulatinám Helena Zeťová (43), která slaví 39. narozeniny.

Členka bývalého pěveckého tria Black Milk, které ve svých časech ovládalo české hitparády, se po velkém úspěchu a rozjeté kariéře na nějakou dobu stáhla a vycestovala do zahraničí. V Řecku, které si zamilovala, strávila s malými přestávkami skoro 18 let, než se rozhodla vrátit zpět do rodné krajiny, aby mohla pokračovat v hudbě a koncertování, což se jí podařilo. Letos vydala nové album.

Krásná rockerka s obličejem anděla klame tělem. Duší je pořádný rebel a tak trochu slečna drsňák. Miluje motorky, zdobí se tetováním a jednu dobu patřila v českém šoubyznysu mezi největší pařmenky. Přesto, že svým vzhledem i nebojácným chováním oslnila bezesporu stovky mužů, na lásku příliš štěstí neměla. Se svým řeckým přítelem se rozešla, a to byl také jeden z důvodů, proč neodkládala návrat do Čech.

Se zpěvem začala jako velmi mladá, už v pubertě, kdy koncertovala s rockovou kapelou. V roce 2000 se při jednom televizním natáčení poprvé setkala se svými budoucími kolegyněmi Terezou Kerndlovou (37) a Terezou Černochovou (40), se kterými později založila zmiňovanou dívčí skupinu. Vydaly dvě alba, získaly Českého slavíka v kategorii Objev roku, ale o pár let později se nad dobrými kamarádkami objevily mráčky a skupina se rozpadla. Každá z nich rozjela svou vlastní sólovou dráhu a překvapivě se jim i jednotlivě daří dodnes.

Reklama

Další články

Načítám