Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá milenka Miley Cyrus (31) Kaitlynn Carter se rozepsala v rozsáhlé eseji pro časopis Elle. Televizní hvězda se vyznala ze svých citů ke slavné zpěvačce, která už ale randí s australským zpěvákem Codym Simpsonem.

Miley a Kaitlynn se začaly vídat po rozchodu zpěvačky s Liamem Hemsworthem, se kterým byla ve vztahu 11 let a provdala se za něj na konci loňského roku. „V červenci jsem si vyjela na dovolenou s kamarádkou a další, co vím, bylo, že jsem se do ní zamilovala,“ přiznala Kaitlynn.

„Nebylo to samozřejmě takhle jednoduché, ale nebylo to ani nijak komplikované,“ doplnila blogerka, která se proslavila v reality show The Hills po boku bývalého partnera Brodyho Jennera.

Carter také přiznala, že ji do té doby nenapadlo, že by ji mohly přitahovat ženy. Před Miley byla ve vztahu s Jennerem, kterého si neoficiálně vzala během obřadu na Bali. Vztah ukončili krátce před tím, než začala cestovat s Miley.

„Byla jsem do ní opravdu blázen, nemusela jsem nad ničím přemýšlet ani minutu. Prostě se to stalo a cítila jsem, že je to správné,“ sdělila, přestože známost neměla dlouhého trvání. Románek jí také prý pomohl odhalit jinou stránku sebe samé a rozšířit si obzory v oblasti sexuality.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám