Hlavní obsah
Článek

Přestože modelka a dýdžejka Michaela Salačová tráví většinu času se svým synem Oliverem, kterému je rok a půl, postupně se začíná vracet k práci. A má toho opravdu hodně. Vítězka soutěže Miss ČR z roku 2000 už se objevila na mole, věnuje se dýdžejování a navíc s manželem Daliborem vlastní produkční agenturu.

Míša v těhotenství neuvěřitelně přibrala, měla skoro sto kilo. Pětatřicet z nich dávno shodila a dokonce už i předváděla pro návrhářku Beatu Rajskou. Modeling ale v současnosti není její prioritou. Dělá hlavně produkci.

Když spolu s manželem shlédli vyhlášenou lední muzikálovou show Broadway On Ice, rozhodli se tento monstrózní projekt představit zdejšímu publiku v Praze, Brně, Ostravě, pardubicích a Zlíně v polovině února.

“V téhle show se snoubí krasobruslení s melodiemi z muzikálů jako West Side Story, Bídníci nebo Pomáda, které jsou zpívané i hrané naživo. To vše za doprovodu ohromujících světelných a pyrotechnických efektů. Když jsem tuto show viděla v New Yorku, byla jsem nadšená a plná emocí,” hodnotí Broadway On Ice Michaela Salačová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám