Hlavní obsah
Článek

Velkolepou oslavu sedmdesátin si užil Pavel Zedníček (74) tam, kde to má nejraději - na divadelních prknech. Díky divadlu Kalich si mohl věnovat premiéru Molièrova Lakomce a v náročné roli s dlouhými texty předvedl, že rozhodně nepatří do starého železa.

"Myslím, že to, že jsem na jevišti ještě v sedmdesáti, je dobré. Paměť ještě slouží, takže jsem nevynechal ani jediné slovo, řekl jsem všechno," pochlubil se oblíbený Čmaňa. Na jevišti mu mj. sekunduje Jana Švandová (76) v roli dohazovačky. A ta v jednom z partů říká, jak Zedníček, tedy pan Harpagon, na svoje léta skvěle vypadá. Proto nás také zajímalo, jak se herec udržuje v kondici.

"Tak když to říkala Jana, tak určitě vypadám výborně. A jak se udržuju? No žiju. Občas si zahraju tenis, nějaký golfík, taky plavu. Ale hlavně hraju divadlo, a to mě drží při životě a je tam asi i nejvíc té fyzické aktivity. A důležitá je i láska mojí úžasné ženy Hanky, která mě taky drží při životě. Když máte krásné domácí zázemí, je krásné všechno," míní Zedníček, jemuž přišly popřát desítky kolegů z herecké branže, jak můžete vidět v naší bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám