Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Koukalová (34) čelí nekonečným dotazům na manžela, který ji nepřišel ještě ani jednou podpořit na přímý přenos StarDance. Právě proto se bývalá biatlonistka a badmintonový hráč Petr Koukal dostali do spekulací o partnerské krizi.

Gabriela na celou věc již několikrát reagovala. Řekla, že na prvním přenosu manžel chyběl kvůli zdravotním problémům a poté se dohodli, že to bez jeho přítomnosti bude vlastně lepší. Když jim to na prvním živém přenosu přineslo štěstí, tak v tom chtějí pokračovat i nadále. Jednoduše by ji manžel v hledišti znervózňoval. Na druhou stranu ale vyvracela domněnky o krizi tím, že Petrovu podporu má alespoň na generálních zkouškách, které nikdy nevynechá. Jenže i přesto se našli tací, které její tvrzení nepřesvědčilo.

Rozhovor s Gabrielou Koukalovou o Star Dance

Těm ovšem Koukalová po sobotním večeru vytřela zrak, když přidala na svůj instagramový profil společný snímek s manželem. „Při včerejší generálce nám manžel předpověděl “10” a já se tomu jen nevěřícně zasmála. Ono to ale večer překvapivě klaplo,“ napsala krásná zrzka k fotce, na které v ruce drží porotcovskou tabulku s deseti body, které si vysloužila od Jana Tománka (52) za pohádkový waltz.

Gabriela během 4. večera oslavila své kulaté 30. narozeniny, a proto nezapomněla pod fotkou poděkovat za velkou podporu a gratulace všem fanouškům i své rodině, a zároveň projevila obavy ze závazku udržet stejně dobrý výkon a bodové hodnocení i v dalších kolech.

Reklama

Další články

Načítám