Hlavní obsah
Článek

Asi nikdo nečekal, že kromě tance bude muset Radka Třeštíková (42) řešit ve StarDance ještě věčné otázky fanoušků, jak to má se svým tanečníkem Tomášem Vořechovským.

Nelze přehlédnout, a není to ani žádným tajemstvím, že je spojuje silné pouto. Jemné polibky, milé doteky, objímání - to všechno patří k jejich tancování na pódiu, ale i k chvilkám v zákulisí. Přesto, že se spisovatelka k celé věci už několikrát vyjádřila a mohla považovat věc za uzavřenou, některým fanouškům to stále nedá a zásobují Třeštíkovou desítkami dotazů, jestli jejich kamarádství nepřerostlo v milenecký poměr nebo co na jejich lelkování asi říká Radčin manžel.

Spisovatelka se proto znovu rozhodla k celé věci vyjádřit a dát svým příznivcům i odpůrcům jasnou odpověď. „Už na začátku StarDance jsem napsala, že jsme přátelé a nic víc mezi námi není a nebude. MÁME SE RÁDI! To přece není nutné skrývat nebo se za to stydět, city jsou tu pro všechny, kteří se nebojí je projevit, dávat a přijímat,“ napsala Třeštíková na sociální síť.

"Je šílené, kolika lidem přijde nepatřičný polibek na tvář anebo pohlazení. Je šílené neustále po někom chtít, aby prohlašoval cokoliv o své sexuální orientaci," pokračuje rozhořčená tím, kolik rýpalů naráží na to, jestli její taneční partner je, nebo není homosexuál.

Radka Třeštíková

Na závěr ještě prozradila něco málo z jejich dalšího vystoupení a připojila vzkaz, ve kterém dává jasně najevo, že ve svých vzájemných citech jen tak nepoleví. „V příštím kole tančíme s Tomášem na pohádku, tančíme záměrně bez “převleku”, protože podle mě jsou pohádky o lásce a láska se za nic převlékat nemusí, láska je. Přeji vám všem, abyste ji v sobě našli, a abyste ji posílali dál, ona se vám vrátí,“ zakončila srdceryvně Radka.

Její příspěvek opět vyvolal spoustu reakcí a bez povšimnutí ho nenechal ani její manžel, fotograf Tomáš Třeštík. „Většinu těch dotazů jsem poslal já, sorry! Potřeboval jsem se prostě ubezpečit... Už jsem klidnější,“ zavtipkoval Třeštík.

Reklama

Další články

Načítám