Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Tori Spelling (38) známá především jako Donna ze seriálu Beverly Hills 902 10, má nejspíš se shazováním těhotenských kilogramů větší problém, než sama očekávala. Spelling porodila své třetí dítě, dcerku Hattie Margaret McDermott, před měsícem a půl. Přestože by se ráda vrátila do formy, podle svých slov se zatím do cvičení nehrne. Vidět je to asi nejvíce na jejím povislém bříšku.

Spelling má však nyní zcela jiné starosti, kromě Hattie má ještě dvě starší děti, a tak má stále co dělat. Tori vzhledem ke své současné postavě raději volí i zcela jinou garderobu, než dřív. Odvážné modely s hlubokými výstřihy, kterými byla proslulá, nyní už nějakou dobu visí ve skříni a Tori se raději oblékne do pohodlných a výrazně volnějších modelů.

Hlavu si herečka a dcera slavného režiséra Aarona Spellinga neláme ani s make-upem a svými vlasy, jak bylo zřejmé při jejích středečních nákupech před Dnem Díkůvzdání. Ty Tori absolvovala spolu se synem Liamem, dcerami Stellou a Hattie a svými asistenty.

Reklama

Další články

Načítám