Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Imitátor Petr Jablonský oslavoval nejen čtyřicátiny, ale zároveň i dvacet let ve své profesi. "Právě ve dvaceti jsem poprvé vystupoval v televizním pořadu," zavzpomínal na svém narozeninovém večírku muž, který promlouvá už stovkou nejrůznějších hlasů.

"Umím hodně herců, zpěváků, komentátorů a sportovců, ale nejraději mám politiky. Vždycky po volbách se učím další," svěřil Jablonský, který jezdí po vlastech českých s různými komponovanými pořady a svého umění využívá i v rozhlasovém éteru.

"Telefonuju takhle denně v rádiu, kdy na téma události, která je čerstvá, volám do různých úřadů a pracovišť a tam cizím hlasem obtěžuju lidi. Třeba jsem hlasem pana prezidenta řešil popelníčky do škol," vyprávěl.

Užívá si i to, když si popovídá s dotyčným jeho vlastním hlasem. "Nejraději to děláme na zájezdech s Luďkem Sobotou, který byl jedním z mých prvních hlasů," prozradil a takovou konverzaci předvedl i pro naše video.

Reklama

Další články

Načítám