Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Julia Rose a Lauren Summer se v USA postaraly o pořádný skandál. Během finále Světové baseballové série MLB mezi Houstonem a Washingtonem vystavily na tribuně svá ňadra přesně tak, aby co nejvíc rozptýlily nadhazovače hostujícího Houstonu Gerrita Cola.

Hvězdného nadhazovače takto provokovaly několikrát. Cole si několikrát zakryl zrak kšiltovkou, aby ho nestydaté krásky nevyváděly z míry. Houston nakonec i přes svlékací provokace sexy modelek zvítězil 7:1.

Nestydy provokovaly nadhazovače Houstonu.

Fešandy ale další zápas, který naopak vyhrál Washington, neviděly. Vedení soutěže jim udělilo nemilosrdný zákaz vstupu, protože prý porušily kodex slušného fanouška.

Modelky se hájily tím, že prostřednictvím nahoty chtěly upozornit na problematiku rakoviny prsu. Konkrétně na nedostatek peněz, který prý trápí takto vážně nemocné ženy. Pikantní prezentaci jejich názorů ale zjevně nikdo nepochopil. Dámy budou chybět i na rozhodujícím sedmém zápase celé finálové série, který se odehraje ve středu v Houstonu.

Krásky provokují pravidelně.

Reklama

Další články

Načítám