Hlavní obsah
Článek

Opět ji budeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Patricie Pagáčová (35) přijala novou pracovní nabídku a od příštího roku se začne objevovat v seriálu Modrý kód na Primě.

Herečka už má za sebou první natáčecí den a rozpovídala se o tom, jak se na novém pracovišti cítí.

„Moc se mi tady líbí, je to úplně jiné prostředí, protože se děj Modrého kódu odehrává v nemocnici, na urgentu. Navíc si myslím, že nemocniční prostředí je pro diváky vždy velmi zajímavé, protože všichni k doktorům vzhlížíme a zajímá nás, co se děje pod pokličkou, takže se mi tady opravdu moc líbí,“ popsala první pocity z natáčení herečka.

Patricii televizní diváci léta vídali v nekonečném seriálu Ulice. Na začátku roku však oznámila odchod s tím, že si potřebuje dát po třinácti letech natáčení pauzu. Po několika měsících však přišla nabídka na novou, zajímavou roli a herečka s radostí kývla.

„První, s kým jsem se na place Modrého kódu potkala, byl Ondra Rychlý. Ten pomalu začne jako první zjišťovat, co jsem vlastně zač, tedy společně s diváky. Můžu prozradit, že se jmenuji Laura, to se mi moc líbí, měla jsem kočičku Lauru, tak to mi přijde vtipný. Je to mladá, velmi ambiciózní holka, má vystudované dvě vysoké,“ prozradila nám herečka s tím, co ji přimělo novou práci vzít.

„Hlavně mě lákalo být zase někým jiným, zahrát si po čase novou postavu. A jsem moc ráda, že nehraju žádnou blbou blondýnu, protože ty teď většinou ztvárňuju v divadle. Hraju inteligentní mladou slečnu, takže jsem ráda a moc se na to těším,“ práskla nám Patricie, která by dějem Modrého kódu měla zamíchat během jara příštího roku. Jestli však doplní lékařský tým rubavských lékařů, tak na to si budeme muset počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám