Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Joaquin Phoenix, jehož jméno je aktuálně hojně skloňováno v souvislosti s výkonem ve filmu Joker, má tři sestry, a každá se věnuje či v minulosti věnovala umělecké činnosti. Summer (40) je herečkou, modelkou a designérkou, Liberty (43) se herectví věnovala v dětství a Rain (46) je herečkou, hudebnicí a zpěvačkou. V pondělí oslavila vydání nové desky, která nese jméno po starším bratrovi Riverovi, který před 26 lety tragicky zemřel na předávkování.

River (†23) byl nejstarším potomkem aktivistky Heart Phoenix a stejně jako sourozenci se věnoval jak hudbě, tak hlavně herectví. I za svůj krátký život stihl natočit několik desítek filmů včetně snímku Čas zastavit se (1988), jenž mu vynesl nominaci na Oscara za vedlejší roli. To mu bylo pouhých 18 let. O pět roků později, 31. října 1993, zemřel na předávkování.

Deska River vyjde přesně 26 let po tragické události, na Halloween 2019.

O bratrově smrti Rain roky nemluvila, aby uchovala vzpomínky v soukromí. „Říct, že jsem se nikdy nevyjádřila ke ztrátě bratra, by nebyla pravda, ale nikdy jsem to neudělala úmyslně. A ano, abych chránila jeho památku, držela jsem to v soukromí, protože po jeho smrti se objevil přísun informací a zpráv a žádná z nich nemluvila o pravdě jeho života,“ uvedla nyní zpěvačka pro The Hollywood Reporter.

„Takže znovu to otevřít a podívat se na to byla tato radost: zaměřit veškerou pozornost na Rivera, bratra, muže, přítele, Rivera, jeho život, a ne Rivera a jeho smrt,“ dodala Rain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám