Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani týden po posledním rozloučení se zpěvákem Karlem Gottem (†80) nemá vdova Ivana Gottová (48) klid. Někdo zneužil její jméno na sociální síti a píše fanouškům nesmysly.

V době, kdy se Gottová na chvíli potřebovala i s dcerkami ukrýt před okolním světem a mít aspoň na chvíli klid, vznikaly různé spekulace, zda nevycestuje do zahraničí. Toho se nejspíš chytil internetový podvodník, který situace využil a založil si falešný profil na sociální síti.

Pod jménem Ivana Macháčková - Gottová sdílel status o přesunu rodiny na Floridu, a dokonce s fanoušky skutečné Ivany diskutoval.

Lidé se ptali, zda na Floridě plánuje (Ivana) pobýt jen krátkodobě, nebo se přestěhovat nadobro.

„Možná na trvalo a možná taky ne. Dcerky se chtějí vrátit do Čech. Charlotte se tam chce dokonce věnovat nadále zpěvu. Ale já se vracet nechci. Obzvlášť teď, co před vilou každý den okouní čumilové,“ zněla odpověď z falešného profilu.

„Ano, jedná se o falešný profil Ivany Gottové. Znamená to tedy, že i uvedená informace o Floridě je lživá,“ napsala Super.cz mluvčí Gottové a čerstvá maminka Aneta Stolzová.

Naštěstí byl falešný profil smazán, či zablokován, a tak nestihl internetový útočník napáchat ještě víc škody než doposud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám