Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Pomeje (35) se chystá jít pod kudlu. Svým fanouškům se uhrančivá kráska na sociální síti svěřila, že ji čeká reoperace prsních implantátů.

Před sedmi lety se rozhodla velikost svých ňader zvětšit a jen dva měsíce před otěhotněním absolvovala augmentaci (zvětšení) prsou. Bohužel ale zanedbala následnou rekonvalescenci.

Těsně po operaci řídila auto a příliš brzy po zákroku odhodila speciální zdravotní podprsenku. Vlastní vinou si tedy přivodila komplikace, které teď musí napravit. „Mám v obou prsou kapsulaci a zdravotně je to nutné,“ přiznala Andrea s tím, že nejde na zvětšení, ale pouze na výměnu implantátů za kvalitnější a přirozenější.

Odpověděla i na velmi intimní otázky, například jaký objem její prsní implantáty mají, nebo jestli neměla po porodu problémy s kojením. Sexy dýdžejka byla opravdu upřímná, řekla, že zvolila velikost 350 mililitrů a s kojením žádný problém neměla.

Tím uklidnila nejen zvídavé fanynky, které se na podobný zákrok chystají také, ale pravděpodobně i svého svalnatého partnera Petra Plačka. Ten už před nějakou dobou svěřil, že by měl rád s Andreou dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám