Hlavní obsah
Článek

O krizi v manželství Jakuba (40) a Agáty Prachařových (38) se hovoří už nějaký ten pátek. A zatímco Agáta si znovu jela pročistit hlavu do Izraele k mamince Veronice Žilkové (62), Jakub už vyrazil do společnosti s jinou dámou. Podle Blesku randí s modelkou Denisou Dvořákovou (32).

Zajiskřilo to mezi nimi údajně na srpnovém finále Elite Model Look. Večerem provázel právě Prachař a Dvořáková zasedla v porotě. Společně už dokonce obráží koncerty a měli spolu vyrazit i do Pece pod Sněžkou, na chalupu, kam se herec často uchyloval v době manželské krize s Agátou. Modelka ani herec se k novému vztahu zatím nevyjádřili.

Samotná Denisa Dvořáková ale už před finále modelingové soutěže připustila, že se s někým schází. „Randím. Kdo nerandí, když je svobodný,” řekla Super.cz kráska.

Denisa Dvořáková promluvila o tom, jací se jí líbí muži.

Ani Agáta však po „odloučeném“ manželovi neteskní. Dle příspěvků na Instagramu si užívá s dětmi a nic jí nechybí. „Lepší být sama než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina,“ napsala k nedávnému příspěvku z prosluněného ráje. Zdá se tedy, že tentokrát krizi ve vztahu Agáty a Jakuba už nic nezažehná.

Reklama

Další články

Načítám