Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S topmodelkou Terezou Maxovou (52) jsme se u stejné příležitosti potkali už před devíti lety. To byla zrovna těhotná s mladším synem Aidenem, takže se mohla napít pouze nealkoholické verze českého sektu, jehož se tehdy stala tváří. "Dneska už jsem si skleničku dát mohla," smála se Tereza, která spolupráci i v rámci své nadace podepsala znovu i proto, že podporuje právě české firmy.

"Ročník 1997, kdy vznikla nadace, jsem vezla i jako dar, když se ženil princ Harry s Meghan nebo když se křtily děti Alberta a Charlene," připomněla své dobré vztahy s britskou královskou rodinou i monackým knížetem.

Pokud jde o její vlastní rodinu, modelka s ní přesídlila do Česka, jak už před časem prozradila. "Jsem na svoji zemi hrdá a jsem ráda, že tady moje děti můžou vyrůstat. Patřím sem, vždycky jsem sem patřila a zatoužila jsem se vrátit zpátky domů a být víc s rodinou," svěřila.

Tereza chce, aby se její děti naučily dobře česky, ale také turecky. I ona sama se rodnou řeč svého manžela Buraka Oymena učí. "Chci, aby děti nebyly zakořeněné v Monaku, aby znaly dobře Turecko i Čechy, a jsem ráda, že se jim tady líbí," dodala Maxová a jednu větu v turečtině nám na kameru dokonce předvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám