Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Minnie Driver (49) prožívá aktuálně krásné období. Před měsícem přidala na svůj instagramový účet první fotku se svým přítelem, o kterém se díky prstenu na společné fotce spekuluje, že se stal i jejím snoubencem.

Jejím partnerem je režisér z televizní stanice Discovery Addison O´Deas, se kterým herečka randí už nějaký ten pátek. Vyrazili si společně i na pláž v Malibu, kde se Driver předvedla v jednodílných červených plavkách, které zdůraznily její stále štíhlou postavu.

Amelia Fiona „Minnie“ Driver je britsko-americká herečka, která se proslavila ve filmu Dobrý Will Hunting vedle Matta Damona a Bena Afflecka. Za roli Skylar byla nominována na Oscara. Její alabastrová pleť a dlouhé černé kudrnaté vlasy můžete znát také z filmů Spáči, Guvernantka, Barneyho ženy či Ach ty ženy!, kde hrála s Colinem Firthem.

Herečka byla v minulosti zasnoubená s hercem Joshem Brolinem, ovšem ke svatbě nedošlo. Jediného syna Henryho (11) má z krátkého vztahu s televizním producentem Timothym J. Leaem.

Reklama

Další články

Načítám