Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) už konečně zase není sám! Jeho tělo teď po nocích zahřívá nová láska. Nehádá se s ním, ale ani mu nevypere a neuvaří. Zato by ho samou láskou snědla. A žere granule. "Kačka je šílenej mazel, našli ji polozmrzlou v příkopě," řekl nám Dan.

Danielu Hůlkovi se za jeho bohatou kariéru vystřídala v náručí pěkná řádka žen. Naposledy se veřejně vědělo o velmi intenzivním vztahu se Šárkou Vaňkovou, těsně před zásnubami ale dvojice spálila všechny mosty a rozešla se. Od té doby se Dan chová, jako by žádnou milou neměl.

To se teď ale změnilo. "Už dlouho si hledám psa po útulcích. Říkal jsem si, že když už pejska, tak ať už to má smysl. Kousek od nás v Říčanech se nakonec našla fenečka kokršpaněla, kterou někdo odhodil. Už jsem si ji přivezl domů,," sdělil nám Hůlka na křtu cédéčka svého kamaráda Bohuše Matuše Písně a duety z českých filmů a muzikálů. Kašle tedy definitivně na ženy, v kterých se několikrát zklamal? "Nějak tak to je, ale to tam raději nepište," smál se Dan Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám