Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolega známějšího Jana Kopečného (34) z kapely Botox začíná být také víc vidět. Petr Ryšavý dostal roli milovníka Fiyera v bombastickém muzikálu Čarodějka, který se uvádí v divadle GoJa Music Hall a jeho pohledná tvář a herecký talent zaujaly i seriálové tvůrce.

Muzikant a herec Petr Ryšavý totiž na chvíli zavítá do rodiny Krejzových. Jako kytarista a zpěvák Jerry neboli Jindra začne nadbíhat jedné Krejzovic holce. Ale to mu rozhodně nebude stačit.

„Jerry je sympaťák, který má zálibu v hezkých ženách, tak nevím, proč ta role padla zrovna na mě,“ směje se muzikant, který díky seriálu Krejzovi získal první větší televizní roli.

Produkce si Petra Ryšavého vybrala hlavně z toho důvodu, že má hrát zpěváka, paradoxně ale nakonec ani nezpívá. „Původně jsem se měl objevit jen na dva, tři obrazy, ale vznikl z toho krásný příběh o postavě, která má svoji zápletku. Zpívat jsem měl, ale nakonec to nějak nedopadlo,“ krčil rameny Petr.

Svůdníkem je Petr alias Fiyero také v Čarodějce, kde mu neodolá ani jedna z hlavních představitelek, okouzlí všemi obdivovanou Glindu, ale i zelenou Elphabu. Se kterou nakonec skončí, se ale diváci dozvědí až na jevišti divadla GoJa Music Hall. A podobné překvapení je čeká i v Krejzových.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám