Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před více než třemi měsíci utíkala herečka a modelka Kateřina Klausová (32) v noci před muži, kteří ji pronásledovali, a upadla. Diagnóza lékařů zněla tříštivá zlomenina kotníku. Sedm týdnů měla na noze sádru, poté byla odkázána na berle a ortézu. Operaci se nakonec zázrakem vyhnula.

"Operace nakonec nebyla nezbytná. Záhadně se to zahojilo, pomohlo, že jsem nohu začala zatěžovat. Kovy v noze nikdo nechce, jsem ráda, že to pomohlo," řekla Super.cz Klausová na večírku, kam poprvé dorazila "po svých" bez berlí.

Podpatky zatím nenosí. "Na ty je ještě příliš brzy. Nechci to pokoušet," říká.

Kateřina přiznává, že od té doby, co se jí stalo zranění, už pěšky v noci sama nechodí. Raději využívá služeb taxi. "Tři měsíce na to jsem šla stejnou cestou a zavolala jsem si taxíka. Jsem ponaučená. Říkám si, že je zbytečný riskovat večer. Ráda chodím, počítám kroky. Ale co je lepší? Jednou si vzít taxíka, nebo nechodit tři měsíce?" dodala Klausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám