Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partner a manažer v jedné osobě Lucie Bílé (58) Radek Filipi už dlouho dře na své postavě, aby zabodoval na světových soutěžích v benchpressu. Jeho cílem je úspěch na mistrovství světa. Kvůli tomu nabral už pěkných pár kilo a je samý sval. Facku byste od něj opravdu dostat nechtěli...

"Je to dřina. Baví mě to, těším se na závody moc. První jsou už v říjnu v Chorvatsku v Zadaru. Těším se, že si pojedu zazávodit," řekl Super.cz Radek. Hlavní je pro něj nabírat svalovou hmotu, jídelníček tolik neřeší.

"Potřebuju přibrat, zvětšit se. Chci mít 130 kilo. Cvičím dlouho, držel jsem si 110, 115 kilo. Stravu úplně nedodržuju. Jím spíš na kila než na porce. K obědu si dám třeba půlkilový steak," vysvětluje.

"Tréninky jsou fakt náročný, jsou silové, jeden den trénuju, tři dny se z toho dostávám. Trénuju tak třikrát čtyřikrát týdně," dodal Radek, který doufá, že uspěje, a závodit tak bude i další léta. "Budu se snažit, dokud to zdraví dovolí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám