Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milostný život Miley Cyrus (31) je v posledních měsících jako na houpačce. Po oznámení rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem to dala dohromady s televizní hvězdou Kaitlynn Carter. Ovšem ani tento románek neměl dlouhého trvání.

Rozchod s Carter oznámila zpěvačka nedávno s tím, že byl vztah až moc vážný a ona se potřebuje nejprve vzpamatovat z rozchodu s manželem. Aby se odreagovala, vyrazila na výlet do Národního parku Zion v Utahu, kde nafotila mimo jiné i fotky v bikinách.

Rodinný výlet, jehož se účastnil i psí mazlíček Beanie, doplnila například o pádlování v kanoi, ale byly to spíš její křivky, které upoutaly pozornost zpěvaččiných sledujících.

Netrvalo dlouho a v komentářích se objevily poznámky, že je Miley moc hubená a měla by vyhledat pomoc. „Miluji tě, ale tvoje tělo vypadá jako moje, než jsem šla do léčebny kvůli anorexii. Doufám, že jsi v pořádku,“ nechala se slyšet jedna z fanynek.

I další sledující doporučili Miley, aby se léčila, ale zpěvačka na komentáře zatím nijak nereagovala. S postavou si tak nejspíš hlavu neláme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám